July 22, 2010

Boring updates.haha

Owhh..xdtg plak semangat nk berblogging..aisshhh..semangat2,sila la dtg..ari2 byk bnda nk cite..huhu

Currently aku byk blogwalking+running blog2 bride to be.adakah aku mau kawen?jawapannya ya biarlah rahsia..haha..btw,aku inspire btul dgn all b2b.mereka sgt gigih menceritakan dan berkongsi pengalaman dieorg tntg persediaan utk wedding dreams mereka. Mana taknya,dgn pening2 nk cari brg kawen, pastu nk tulis blog lagi..aishh..plg aku kagum bila mereka semua nk DIY certain things utk menjimatkan belanja kawen.mmg la dpt jimat kn,tp klu xkretif cm aku ni ha cmne?adeiii..tgn aku keras je nk wat sume bnda tuh..tak trfikir pn nk wat cm dieorg.alahai..huhu..apa2 pn,cerita2 mereka sgt berguna utk panduan aku pd ms depan.hehe..ada gk idea2 mereka yg bakal aku cilok skit2..hehehe

Till semangat come again.see ya!

=)

1 comments:

mysarah said...

weh makcik malas betul tulis blog. kata dah ada semangat! ceh. blog b2b ni memang banyak mendorong weh. best. dalam masa sama banyak sangat membantu. ko plak cepat la update. join kitorang!!

 
Copyright 2009 Its About Her. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree